Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nenad Miljković finalista konkursa Medis Awards

Svečanim završnim događajem koji se zbog pandemije odvijao u virtualnoj okolini dodelom nagrada i priznanja za istraživački rad najboljim lekarima i farmaceutima koji se pored kliničkog rada posvećuju i istraživanjima završen je ovogodišnji, sedmi uzastopni konkurs International Medis Awards for Medical Research. Među devetnaest finalista u konkurenciji za najprestižnija regionalna priznanja iz oblasti medicine i farmacije bio je i srpski farmaceut Nenad Miljković, specijalista kliničke farmacije i evropskog javnog zdravlja. Miljković je načelnik Odeljenja za farmaceutsku zdravstvenu delatnost na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti “Banjica”, direktor finansija Evropskog udruženja bolničkih farmaceuta (EAHP) i predsednik Sekcije za bolničku farmaciju u Savezu farmaceutskih udruženja Srbije.

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

SFUS druženja

Udruženje Nišavsko-pirotskog regiona je za vikend 8. i 9. maja organizovalo Team building za članove svog udruženja i goste iz Udruženja farmaceuta Vojvodine i SFUS-a iz Beograda, poštujući preporuke vezane za COVID-19.

Read More »

Nacionalne smernice za primenu lekova u periodu dojenja

Cilj izrade Smernica bio je da se stručna javnost upozna sa raspoloživim činjenicama o bezbednosti propisanih lekova, što bi olakšalo izbor optimalnog leka, upravljanje racionalnom farmakoterapijom dojilja i omogućilo bezbedan nastavak dojenja tokom terapije.

Read More »