SFUS

Članstvo

Prednosti članstva

  • Postajete član jednog od najstarijih evropskih udruženja
  • 20% popusta na publikacije u izdanju SFUS-a
  • Prisustvo 72.Simpozijumu bez kotizacije, 30% popusta prilikom učešća na kongresima i simpozijumima u organizaciji SFUS-a
  • Stručno usavršavanje u okviru rada sekcija, simpozijuma i kongresa
  • Iznajmljivanje sale i opreme SFUS-a za organizovanje prezentacija i drugih skupova
  • Mogućnost da konkurišete za priznanja i dodelu naziva Primarijus

Društvo je stručno udruženje u koje se dobrovoljno učlanjuju diplomirani farmaceuti i lica koja su završila studije na srodnim fakultetima a rade u području farmacije, sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije.

Godišnja članarina  2.000 RSD

Ostvarite prava redovnog člana SFUS-a, uplatom godišnje članarine u iznosu od 2.000 RSD na naš tekući račun. Nakon što popunite formular, molimo Vas da izvršite uplatu godišnje članarine, u iznosu od 2000 dinara, na poslovni račun 205-14830-24, sa pozivom na broj 02-014406. Po prijemu pristupnice i potvrdi uplate, kontaktiraćemo Vas e-mailom ili telefonom, i obavestićemo Vas o statusu Vaše članarine.

 

Registracija - Postanite član

Da biste postali član Saveza farmaceutskih udruženja Srbije, molimo popunite formular pristupnice.

Lični podaci

Poslovni podaci

Popunjavanjem prijave za programe kontinuiranu edukaciju stručne sastanke koje organizuje Savez farmaceutskih udruženja Srbije SFUS, PRISTAJETE na korišćenje ovih podataka samo u svrhu organizacije programa kontinuiranu edukacije i obaveštavanje o aktivnostima Saveza. Podaci se tretiraju kao strogo poverljivi. Pristup informacijama imaju samo zaposleni generalni sekretar i tehnički sekretar Saveza. U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, podaci ovde prikupljeni se nikada neće prosleđivati trećim licima u bilo koje svrhe. U bilo kom trenutku možete tražiti dodatne informacije, uvid u Vaše lične podatke i obustavu obrade i brisanje Vaših ličnih podataka.

Polja obeležena sa * su obavezna.

ŠTA ČLANOVI GOVORE