Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Uspešno organizovana još jedna edukacija “Pregled trapije”

Pregled terapije II edukacija na Farmaceutskom fakultetu

Sekcija za Farmaceutsku zdravstvenu zaštitu je u saradnji sa Farmaceutskom komorom Srbije održala drugi termin edukacije za uslugu “Pregled terapije” na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu 19. aprila 2024. godine. Učesnici edukacije bili su specijalisti farmaceutske zdravstvene zaštite, farmakoterapije i farmakoterapije u farmaceutskoj praksi. 

 

U okviru edukacije predstavljene su struktura i koraci usluge Pregled terapije, dokumenta i obrasci koje je pripremila Radna grupa Saveza farmaceutskih udruženja Srbije i Farmaceutske komore Srbije u cilju podrške koleginicama i kolegama za pružanje specijalističkog nivoa usluge u skladu sa Vodičem dobre apotekarske prakse. Na edukaciji je, nakon predstavljanja teorijske osnove za pregled terapije (cilj i koraci usluge), organizovana radionica u kojoj su kolege, specijalisti uz pomoć moderatora, razmatrali i diskutovali  identifikovane terapijske probleme za navedenog pacijenta i predložili više različitih intervencija i mera praćenja ishoda terapije.

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Održan III kurs Pregled terapije

Kurs veština “Pregled terapije”

Treći termin edukacije “Pregled terapije” održan je 15. maja 2024. godine na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu u organizaciji Sekcije za Farmaceutsku zdravstvenu zaštitu i Farmaceutske

Read More »