Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nova kontinuirana edukacija „Farmaceutska zdravstvena zaštita u terapiji glavobolja“

Poštovane i drage koleginice i kolege,

 

Nova kontinuirana edukacija „Farmaceutska zdravstvena zaštita u terapiji glavobolja“ postavljena je na platformu www.farmacija.org

 

U narednih godinu dana, do 20.11.2024. godine, članovi Saveza farmaceutskih udruženja Srbije (SFUS), mogu besplatno pristupiti materijalu za edukaciju i rešavanju testa i dobiti 5 bodova za obnovu licence. Kolege koje nisu članovi SFUS-a, ukoliko žele da pristupe materijalu i rešavanju testa neophodno je da uplate kotizaciju 2.000 dinara na račun Saveza, ili da se učlane i time steknu mogućnost da do kraja naredne godine sve akreditovane edukacije dobiju besplatno.

 

Ako ste se u 2023. godini registrovali na platformi www.farmacija.org, imaćete direktan pristup prilikom pristupa platformi tj. ne treba ponovo da se registrujete.

 

Ako ste članovi SFUS-a, a do sada se niste registrovali na platformi, neophodno je da izvršite registraciju na adresi https://farmacija.org/login/signup.php?

 

Kada se registrujete potrebno je da pošaljete obaveštenje o izvršenoj registraciji tehničkom sekretaru Vesni Petkov, na mejl office@sfus.rs. Nakon registracije i unošenja podataka u bazu, biće omogućen pristup platformi i rešavanju testova.

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor