Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Poziv za učešće na edukaciji sa radionicom ,,Kvalitet farmaceutskih supstanci, primarnog materijala u izradi magistralnih lekova, pakovanje i obeležavanje magistralnog leka” (14.05)

Poštovane koleginice i kolege,


Sekcija za apotekarsku delatnost i Sekcija za farmaceutsku tehnologiju Saveza farmaceutskih udruženja Srbije (SFUS) poziva Vas na drugu u nizu edukacija čiji je cilj sticanje praktičnih znanja i pomoć pri uvođenju standarda i smernica Dobre apotekarske prakse.


Kao poseban segment edukacije i ovoga puta planirano je sprovođenje radionice sa ciljem da se kroz analize slučajeva nastalih kao rezultat višegodišnjeg iskustva na polju izrade magistralnih i galenskih lekova razmene iskustva i unapredi postupak rešavanja najčešćih problema iz prakse.


Druga edukacija ,,Kvalitet farmaceutskih supstanci, primarnog materijalu u izradi magistralnih lekova, pakovanje i obeležavanje magistralnog leka”, održaće se u subotu, 14. maja 2022. god. od 16.00 – 20.00 h , u hotelu Royal Inn,  Kralja Petra I 56, Beograd.

 

Predavanja i radionicu moći ćete da pratite i preko online platforme. Link za učesnike preko online platforme biće dostavljen naknadno.


Prijavu za učešće možete izvršiti na linku OVDE


Agendu možete da preuzemete OVDE


Rezervišite svoje mesto! Rok za prijavu je 11.05.2022.

 

Kotizacija iznosi 2.000,00 a za članove SFUSa edukacija je besplatna.

 

Preporučujemo da obnovite svoje članstvo u Savezu farmaceutskih udruženja Srbije čime obezbeđujete besplatan pristup tj. učešće na svim edukacijama Sekcije za apotekatsku delatnost koje će biti organizovane u budućem periodu!

 

Učlanite se OVDE

VAŽNO: Ako imate pitanja u vezi sa navedenom temom, molimo Vas da nam ista pošaljete do 9.05.2022. na mail sekcijazaapotekarskudelatnost@sfus.rs

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Kampanja think health think pharmacy

FIP kampanja Think Health Think Pharmacy

Međunarodna federacija farmaceuta (FIP) pokrenula je kampanju #ThinkHealthThinkPharmacy sa ciljem podizanja svesti o apotekama kao mestu pružanja primarne zdravstvene zaštite!  Uprkos brojnim naporima u apotekarskoj

Read More »

Biljober – 6. i 7. jula u Sokobanji

Drage koleginice i kolege,   Udruženje farmaceuta Nišavsko-pirotskog regiona, Sekcija za lekovite biljke i fitoterapiju i Sekcija za apotekarsku delatnost Saveza farmaceutskih udruženja Srbije pozivaju

Read More »