Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

SFUS druženja

Udruženje farmaceuta Nišavsko-pirotskog regiona je za vikend 8. i 9. maja organizovalo Team building za članove svog udruženja i goste iz Udruženja farmaceuta Vojvodine i SFUS-a iz Beograda, poštujući preporuke vezane za COVID-19. 

Otvorili smo nove i aktuelizovali stare teme za unapređenje rada u farmaceutskoj praksi oko kojih je potrebno da se dodatno angažujemo i koje će biti razmatrane na narednim sastancima. 

Predsednica udruženja vanr.prof. dr Dragana Pavlović je osmislila, sa svojim timom, inspirativan kviz za kolege, sa prigodnim nagradama (knjige u elektronskoj verziji). 

 

Pored razmatranih tema, edukativnog i zabavnog kviza kolege su imale priliku da se upoznaju sa iskustvima koleginice Jovane Milutinović u proizvodnji lekovitog bilja, etarskih ulja i hidrolata („Promontis“ Vilandrica) i kolege Dušana Drenića u gajenju posebnih sorti grožđa i vina u okviru svoje porodične vinarije („Čaša vina i priča“ Pretrkovac). Lepo vreme i divna atmosfera su nas pratili ceo vikend.

Zahvaljujemo se domaćinima na ideji i organizaciji, AU Galena Lab na velikoj podršci u realizaciji, a predsednici SFUS-a prof.dr Branislavi Miljković i predsednici skupštine SFUS-a dipl. farm. spec. Mirjani Marković što su svojim aktivnim prisustvovanjem podržale čitavu aktivnost. Vidimo se uskoro sa kolegama na nekom drugom mestu i sa novim temama i sadržajima.

 

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor