Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Priznanje Pouzdana organizacija za 2020

Priznanje Savez farmaceutskih udruženja Srbije je dobitnik priznanja Pouzdana organizacija za 2020. Priznanje kompanije za pouzdanost CompanyWall doo se izdaje isključivo organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde.

Priznanje omogućava prepoznavanje najpouzdanijih organizacija na srpskom tržištu. Ovim priznanjem dokazujemo da smo među najkonkurentnijim srpskim organizacijama, koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu, određuju standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

SFUS druženja

Udruženje Nišavsko-pirotskog regiona je za vikend 8. i 9. maja organizovalo Team building za članove svog udruženja i goste iz Udruženja farmaceuta Vojvodine i SFUS-a iz Beograda, poštujući preporuke vezane za COVID-19.

Read More »

Nacionalne smernice za primenu lekova u periodu dojenja

Cilj izrade Smernica bio je da se stručna javnost upozna sa raspoloživim činjenicama o bezbednosti propisanih lekova, što bi olakšalo izbor optimalnog leka, upravljanje racionalnom farmakoterapijom dojilja i omogućilo bezbedan nastavak dojenja tokom terapije.

Read More »