Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mirjana Marković među 37.nagrađenih privrednica na konferenciji Fondacije međunarodni globalni preduzetnički izazov

Koleginica Mirjana Marković, vlasnica apotekarske ustanove Galena Lab i predsednica skupštine Saveza farmaceutskih udruženja Srbije, našla se među 37 nagrađenih privrednica na godišnjoj konferenciji koju organizuje Fondacija Međunarodni globalni preduzetnički izazov. Preduzetnice koje dolaze iz 16 zemalja sveta, predstavljale su različite industrije sa ostvarenim prihodom više od 5,4 milijarde američkih dolara.

 

Globalna ženska poslovna organizacija sa sedištem u Njujorku šesnaestu godišnju konferenciju organizovala je od 5. do 7. novembra 2023. godine u Torinu. Sve nagrađene privrednice su vlasnice ili izvršni direktori i vode veoma uspešne poslove. Našu koleginicu Miru Marković predložio je Centar za programe podrške privredi i mikro, malim i srednjim preduzećima, a na osnovu sugestija Udruženja za farmaciju i medicinsku delatnost Privredne komora Srbije.

 

Koleginica Mira Marković već duži niz godina je direktorka i vlasnica apotekarsku ustanove Galena Lab i bavi se unapređenjem kvaliteta apotekarske delatnosti ulaganjem u razvoj stručnog kadra. Apotekarska ustanova na čijem čelu je koleginica Mirjana Marković prepoznata je kao primer dobre apotekarske prakse.

 

Želimo da ova izuzetna nagrada bude podsticaj našoj koleginici i uspešnoj privrednici da nastavi da se bori za unapređenje i kvalitet farmaceutske struke.

 

 

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor