Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Poziv za učešće na edukaciji sa radionicom ,,Propisivanje i procena lekarskog recepta za izradu magistralnih i galenskih lekova”

Poštovane koleginice i kolege,

 

 

Sekcija za apotekarsku delatnost i Sekcija za farmaceutsku tehnologiju Saveza farmaceutskih udruženja Srbije (SFUS) poziva Vas na prvu u nizu edukacija čiji je cilj sticanje praktičnih znanja i pomoć pri uvođenju standarda i smernica Dobre apotekarske prakse.

 

 

Kao poseban segment edukacije planirano je sprovođenje radionica sa ciljem da se kroz analize slučajeva nastalih kao rezultat višegodišnjeg iskustva na polju izrade magistralnih i galenskih lekova razmene iskustva i unapredi postupak rešavanja najčešćih problema iz prakse.

 

 

Prva edukacija – Propisivanje i procena lekarskog recepta za izradu magistralnih i galenskih lekova sa radionicom, održaće se u subotu, 26. marta 2022. god. od 16.00 – 20.00 h , u hotelu Royal Inn,  Kralja Petra I 56, Beograd.

Predavanja i radionicu moći ćete da pratite i preko online platforme. Link za učesnike preko online platforme biće dostavljen naknadno.

 

 

OVDE možete da preuzmete Agendu

 

 

Prijavu za učešće možete izvršiti na linku OVDE

 

 

Rezervišite svoje mesto! Rok za prijavu je 20.03.2022.

 

Kotizacija iznosi 2.000,00 a za članove SFUSa edukacija je besplatna.

 

Preporučujemo da obnovite svoje članstvo u Savezu farmaceutskih udruženja Srbije čime obezbeđujete besplatan pristup tj. učešće svim na edukacijama koje će biti organizovane u budućem periodu!

 

Učlanite se OVDE

 

VAŽNO: Ako imate pitanja u vezi sa navedenom temom, molimo Vas da nam ista pošaljete do 20.03.22. na mail sekcijazaapotekarskudelatnost@sfus.rs

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor